Bachbloesemtherapie

Dr. Bach (1886-1936) heeft een bloesemtherapie (38 remedies) ontdekt die een positieve invloed heeft op het welbevinden bij de mens.

Het gebruik van Bachbloesems is een natuurlijke methode die je helpt om je emoties in balans te houden of tot rust te brengen.

Bachbloesems zijn natuurlijke extracten, vervaardigd op basis van wilde bloemen en bronwater. Ze werken op een zachte manier en met respect voor elk persoon.

Niet alleen stress maar ook negatieve gedachten veroorzaken klachten en ongemak. In onze cultuur worden emoties verdrongen. Er is een bijzondere nood bij mensen aan het uiten van hun gevoelens zowel in gunstige als in ongunstige situaties.

De 38 soorten bloesems laten toe om de negatieve emoties te vervangen door hun positief potentieel. Ze herstellen terug de eenheid tussen de ziel, het lichaam en de geest. Optimisme en hoop geven vitaliteit, verhogen je weerbaarheid en brengen klaarheid in je leven.

De Bachbloesems zijn gebruiksvriendelijk en veilig. Ze kunnen gebruikt worden van 0 tot 99jaar en hebben geen enkele bijwerking. Je kan ze gebruiken in combinatie met andere medicatie of behandelingsvorm.